+31 20 2440 347 info@parkeagle.com
Comfortabel parkeren in de Pijp,
samen maken we het mogelijk!
Steun het Parkeer Initiatief
Het is niet makkelijk om een parkeerplaats te vinden in de Pijp. Ondanks dat we in het jaar 2019 leven is het nog steeds normaal om veel tijd en kilometers te verspillen tijden het parkeren..

Al die verspilde kilometers zijn niet alleen slecht voor uw humeur en uw portemonnee maar ook nog eens zeer schadelijk voor het milieu. Hier willen we met uw steun verandering in brengen.

Als Amsterdams bedrijf is het onze missie om de gemeente ervan te overtuigen dat bewoners graag een app willen om op een kaart te zien waar er plek is.

Om dit te bereiken vragen wij uw steun. Zo kunnen kunnen we met uw deelname aan dit initiatief aantonen dat er een grote behoefte is aan vrije plekken detectie middels parkeersensoren.

Hoe kunt u meedoen?

Zonder toestemming en participatie van de gemeente kunnen we het parkeersysteem (de app voor u en de sensoren op straat) niet lanceren. De parkeerplaatsen en de weg zijn namelijk geen eigendom van een private partij.

Door uw volledige naam en e-mail adres in the vullen in het contactformulier aan de onderkant van deze pagina schrijft u zich in voor de burgerinitiatief. Hiermee geeft u aan dat u graag over een app beschikt om te zien waar u kunt parkeren.

Nadat genoeg supporters het initiatief hebben gesteund, zullen we contact leggen met de gemeente. Parkeagle B.V. zal u tijdens het proces kunnen updaten over de status van het initiatief. Dit is waarom wij om uw e-mail vragen in het contactformulier.

De persoonlijke gegevens die u verstrekt, worden door Parkeagle B.V. in geen enkel geval overgedragen aan derden. Uw persoonlijke informatie zal ook niet worden gedeeld met de gemeente. Wij zullen enkel het aantal deelnemers die hebben geparticipeerd aan het initiatief met de gemeente delen.

In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 heeft u toegang tot de database met uw persoonlijke gegevens en kunt deze informatie op elk gewenst moment wijzigen door contact op te nemen met Parkeagle B.V. (312, Entrada, 1114AA Amsterdam, Nederland – info@parkeagle.com)

Doe nu mee

Vul uw volledige naam en uw e-mail adres in en druk op verzenden zodat u meedoet aan het initiatief en zodat we u kunnen updaten over de status van het initiatief.