+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Verkeerszicht

Verkeerskundig Adviesbureau
Zie website
HQ
Weteringshoek 14,
7611 CB Aadorp
Bedrijfsomschrijving
Verkeerszicht is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat de link vormt tussen verkeerskunde en verlichtingskunde. Door creatief en innovatief met de openbare verlichting om te gaan kan je de sociale- en verkeersveiligheid gunstig beïnvloeden. De visie is dat niet de verlichting maar juist de zichtbaarheid van de openbare ruimte moet verbeteren. Naast de sociale- en verkeersveiligheid ligt onze focus op het verbeteren van de toegankelijkheid en het verminderen van energieverbruik, lichthinder en lichtvervuiling.
Service & producten

Lichtvisie

Voor elke gewenste situatie kunnen wij een lichtvisie opstellen. Een straat, plein, park, woonwijk, dorp of stad, door onze kennis te combineren zorgen we voor een sociaal- en verkeersveilig, comfortabel en energiezuinig ontwerp.

 

Onafhankelijke lichtontwerpen

Bij de onafhankelijke verlichtingsontwerpen die wij voor u kunnen opstellen worden verschillende aspecten meegenomen. Zoals het beperken van lichthinder, energiebesparing, comfort voor weggebruikers en zo laag mogelijke onderhoudskosten.

 

Lichtmetingen

Als wegbeheerder wil je niet dat bewoners lichthinder ondervinden van openbare verlichting. Wij kunnen voor u lichtmetingen verrichten of adviseren in het oplossen van lichthinder. Daarnaast kunnen wij ook andere lichtmetingen voor u verrichten.

 

Verkeerskundig advies en ontwerpen

Wij zijn inzetbaar op een breed scala aan verkeerskundige projecten. Denk hierbij aan variantenstudies, verkeersonderzoeken, verkeerstellingen, verkeersbeleid, lichtvisies etcetera.

 

Toegankelijkheid

Wij hebben ruime ervaring in het op een toegankelijke manier inrichten van de openbare ruimte, ook voor mensen met een (visuele) beperking. Dit wordt onderstreept doordat een adviseur mee heeft geschreven aan brancherichtlijnen en publicaties.

 

Detacheringen

Het is mogelijk om de verkeerskundige adviseurs van Verkeerszicht voor korte- of langere tijd in te huren middels detachering.

Contact