+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Movares

Adviesbureau
Zie website
HQ
Daalseplein 100,
3511 SX Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Wat doen we als Movares? Wij zijn hét adviesbureau dat slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. Onze 1000 medewerkers werken daarbij nauw samen met onze klanten en partners. Basis voor deze samenwerking vormen de kernwaarden van Movares: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Ons motto, wij verbinden, vat onze kijk op de wereld samen.

Wij zoeken met en voor onze klanten naar de beste oplossing.  Dat doen we met een scherp oog voor de bredere context. Van het project, denkend vanuit de belangen van een opdrachtgever, en vanuit een passie voor de inhoud. Maatwerk en out-of-the box denken zijn dan essentieel om meerwaarde te realiseren. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Onze manier van werken, denken en handelen wordt weerspiegeld in onze eigendoms­verhoudingen. Onze medewerkers zijn zelf eigenaar van Movares. Ruim 70% van de aandelen is in bezit van onze mensen. Dat geeft een bijzondere dynamiek: jouw succes is mijn succes. Samen zijn we verantwoordelijk voor een gemeenschappelijk resultaat. Daarbij ligt de focus niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de toekomst.

Service & producten
Werkvelden

Bouw & vastgoed

Spoor

Infrastructuur

Water

Energie

Management

Milieu & natuur

Bouwen in de ondergrond

Contact
Email: info@movares.nl

Telefoonnummer: + 31 (0)30 – 265 5555