+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Inno-V

Verkeerskundig adviesbureau

Zie website
HQ
Prins Hendrikkade 170-II,
1011 TC Amsterdam
Bedrijfsomschrijving

Over inno-V

inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking. We maken ons sterk voor betere bereikbaarheid en klantgericht OV door mensen te bewegen en te verbinden. Met een scherp oog voor inhoud en proces, met en voor onze klanten.

inno-V is geen bureau dat uitgaat van de filosofie: “U vraagt, wij draaien”. Wij hebben een visie op het OV en wij maken ons sterk voor betere bereikbaarheid en klantgericht OV tegen acceptabele kosten. We doen het samen mét onze opdrachtgevers. Wij maken deel uit van het team: we horen vaak van opdrachtgevers dat ze vergeten dat we geen collega’s zijn. We leggen keuzes voor en laten consequenties zien. We nemen het roer dus niet over, maar adviseren over juiste richting, die we in gezamenlijkheid bepalen

Ons motto: Denken, Doen en Laten

Dit motto is onze manier van werken. Het is geen loze kreet, we passen het daadwerkelijk toe in de projecten die we uitvoeren.

Denken
Voor een effectieve aanpak van mobiliteitsvraagstukken is visie nodig. Geen starre blauwdruk, maar een duidelijke koers. Samen met de opdrachtgever kijken we over de grenzen van disciplines en sectoren heen. Ons denken is analytisch en innovatief.

Doen
inno-V zet ambities stap voor stap om in resultaten en commitment. Met oog voor onderlinge verhoudingen en soms tegenstrijdige belangen. Ons doen is activerend, ondernemend en mens- en resultaatgericht. We stellen niet alleen plannen op, maar implementeren ze ook. The proof of the pudding is in the eating.

Laten
Doe het goede en laat de rest. inno-V helpt om het kaf van het koren te scheiden en te focussen op maatregelen die effectief en kansrijk zijn. Het ‘laten’ geldt ook voor onszelf: geen nodeloos dikke rapporten, maar to-the-point maatwerk.

Service & producten
Ons werk is geconcentreerd rondom de volgende inhoudelijke pijlers:

 

  • Aanbestedingen OV – exploitatie en materieel
  • Strategiebepaling
  • Beleids- en visieontwikkeling
  • Co-creatie en OV marketing
  • Vervoerontwikkeling en netwerkstudies
  • Institutionele studies en marktordening
  • Business cases en kosten / baten analyses
Contact
Email: mail@inno-v.nl

Telefoonnummer:  020 – 4 23 13 23