+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Inmoves

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Inmoves

INMOVES heeft een unieke aanpak om het gedrag van automobilisten te beïnvloeden. Creativiteit, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn redenen waarom opdrachtgevers een beroep doen op INMOVES. De aanpak is daarbij steeds op maat. Afgestemd op de specifieke situatie worden vragen beantwoord als: wat zijn de mogelijkheden? Waar liggen de uitdagingen? En: waarop wordt de aanpak gewaardeerd?

INMOVES heeft bouwstenen beschikbaar waarmee die aanpak snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Het inwinnen van reistijdinformatie via bluetooth, doseerinstallaties, een systeem dat te hoge vrachtwagens waarschuwt, tijdelijke verkeerscamera’s: het zijn voorbeelden van maatregelen die INMOVES snel kan uitrollen. Maar er is ook een flinke dosis inventiviteit om nieuwe oplossingen te bedenken voor specifieke problemen.

INMOVES werkt met eigen mensen, eigen materieel en eigen oplossingen. Zo zijn we snel en flexibel, maar tegelijk ook deskundig en adequaat.

 

 Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

TELLEN MET CAMERA’S

Het meten van intensiteiten zonder dat er iets in of op het wegdek wordt geplaatst? Dat kan! Observatiecamera’s kunnen vandaag de dag het verkeer tellen.

Zo kan gemakkelijk de intensiteit worden bepaald. Indien gewenst kan van elk passerend voertuig ook de lengte en de passagesnelheid worden vastgesteld en opgeslagen.

De detectie en daarmee de metingen, vinden plaats per rijstrook en per rijrichting. Op kruispunten kunnen in veel gevallen meerdere takken van het kruispunt worden bemeten, mits het zicht op de kruising voldoende is. Daarom is het belangrijk de camera of camera’s hoog te plaatsen. Voor een optimale tijdelijke plaatsing heeft INMOVES de beschikking over aanhangwagens die zijn uitgerust met een pompmast.

Met de camera’s kunnen bijvoorbeeld splitsingsfracties op kruispunten worden bepaald. Vooral omdat dat op niet met verkeerslichten geregelde kruisingen normaal gesproken lastig is, is dat een belangrijke meerwaarde.

INMOVES biedt de tellingen aan in de vorm van een dienst. Dat betekent dat alle werkzaamheden uit handen worden genomen: van de plaatsing tot en met het aanleveren van de gewenste gegevens. Indien gewenst kunnen de gegevens realtime worden ontsloten, waarmee ze bruikbaar zijn voor dynamisch verkeersmanagement.

HQ
Frankfurtstraat 41-43
1175 RH Lijnden
Contact
Email: NB

Telefoonnummer: 020 430 3131

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?