+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

HR Groep

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau HR Groep

Tussen 2010 en 2013 heeft Godizee B.V., onder de handelsnaam HR Groep, een veelvoud bedrijven overgenomen. HR Groep is tegenwoordig een bedrijf dat bestaat uit meerdere midden- en kleinbedrijven in Nederland en een vestiging in België.

Sinds 2009 is HR Groep een optelsom van kwaliteiten en expertises die complementair aan elkaar zijn, verspreid over verschillende locaties door het gehele land. Met een divers personeelsbestand variërend van productiepersoneel, engineers, marketeers en verkopers en een even zo divers productportfolio, heeft HR Groep landelijke dekking en regionale betrokkenheid.

 

 Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Meten is weten met de verkeersteller van HP Groep

Brimos/Hp groep levert kostenbesparende systemen voor het registreren van het verkeer en tellen van het aantal passerende auto’s. Daarbij kan de detector de voertuigen indien gewenst classificeren op grootte. De verkeersteller van Brimos maakt lussen in het wegdek of telslangen overbodig. De onopvallende en compacte behuizing doet niet vermoeden dat er geavanceerde meetapparatuur is ingebouwd. De verkeersteller is eenvoudig te plaatsen en kan op heuphoogte tegen elke mast of paal bevestigd worden. U kunt realtime de registratie van de verkeersteller volgen en deze gegevens later in bijvoorbeeld tabellen optimaliseren. De radar werkt volgens het dopplerprincipe en registreert het verkeer in twee richtingen. Tevens registreert de radar de gegevens om verkeersclassificaties mogelijk te maken. Het uitlezen van de gegevens geschiedt via een Bluetooth verbinding met een laptop. De software is Excel compatible en heeft diverse standaard rekenmethodes, maar men kan ook handmatig specifieke berekeningen uitvoeren.

  • Kleine compacte verkeersteller
  • Eenvoudig te monteren
  • 2 weken tellen mogelijk
  • Geheugen voor 430.000 voertuigen
  • Voertuig indeling op lengtemeting
  • SRA standaard analyse software meegeleverd
HQ
Markweg 43
2153 PG Nieuw-Vennep
Contact
Email: streetcare@hrgroep.nl

Telefoonnummer: +31 (0)252 620 796

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?