+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Goudappel Coffeng

Adviseurs mobiliteit

Zie website
Bedrijfsomschrijving

Goudappel Coffeng

Omdat wij bij Goudappel Coffeng ons verplaatsen, is de drijfveer van ons bedrijf. Wij dragen bij aan bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en economische vitaliteit in Nederland en daarbuiten.

Goudappel Coffeng verbinden expertises, belangen en partijen. Dat doen wij vanuit kennisleiderschap en niet alleen. Als zusterbedrijven in de Goudappel Groep werken wij, samen met onze klanten, partners en maatschappelijke organisaties, aan integrale oplossingen, voor de reis van vandaag en de wereld van morgen.

Wij geloven in de kracht van focus. We zijn gespecialiseerd in maar één ding: mobiliteit, maar wel in de volle breedte en diversiteit die recht doet aan dit specialisme. Daarin zijn we uniek dankzij inmiddels 50 jaar werken aan mobiliteit in zijn maatschappelijke context. Dat heeft geleid tot een bedrijf met focus, netwerk, diversiteit, cultuur en omvang om klanten één loket te bieden voor hun (complexe) mobiliteitsvraagstukken. Die strategie zetten we voort, met advies, IT-oplossingen en mobiliteitsdiensten.

HQ

Snipperlingsdijk 4,
7417 BJ Deventer

Service & producten
Onze activiteiten:

Asset Management
Big data & IT
Duurzame mobiliteit
Fiets
Gebieds- & locatieontwikkeling
Gedrag
Klimaat en Energie
Logistiek
Milieu
Onderzoek
Ontwerp en Openbare Ruimte
Openbaar vervoer
Parkeren
Participatie
Procesmanagement
Ruimtelijke economie
Smart Mobility
Strategie & beleid
Verkeersmanagement en -prognoses
Verkeer & Mobiliteitsplannen
Verkeersveiligheid

Contact
Email: info@goudappel.nl

Telefoonnummer: +31(0) 570 666 222