+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

DTV consultants

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau DTV consultants

Als verkeerskundig adviesbureau bouwen we aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit pakken we aan met een team van experts. Met oog voor innovatie, processen en draagvlak. En met gedegen kennis van gedrag en techniek. Daarbij putten wij uit jarenlange ervaring, relevante technologie en onderzoekvaardigheid.

Met bijna vijftig professionals zijn we groot genoeg om alle verkeerskundige vragen te beantwoorden en klein genoeg voor een persoonlijke benadering en advies op maat. Dit doen we al 30 jaar in binnen- en buitenland, met Breda als uitvalsbasis. Ons uitgebreide netwerk van personen en organisaties biedt u extra ingangen naar doelgroepen, technologie en kennis.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Met een verkeerstelling krijgt u inzicht in de hoeveelheid verkeer (intensiteiten), rijrichting(en), de verdeling tussen de modaliteiten op een weg of wegvak.

Meetlocaties bepalen

Onze ervaren verkeerskundigen helpen u de juiste meetlocaties te bepalen om aan de gewenste verkeersdata te komen. Deze locaties kunnen ook specifiek gericht zijn op een kruispunt (kruispuntteling) of rotonde (rotondetelling). Betrouwbaarheid en representativiteit zijn de norm bij het bepalen van meetlocaties. Bestaande tellocaties en telplannen kunnen we voor u evalueren en verbeteren.

Het verkeer tellen

Ons veldwerkbureau kan snel waarnemers leveren om het verkeer te tellen. Ook hebben we ruime ervaring in het gebruik van telapparatuur zoals telslangen, verkeersradar en cameraregistratie.

Verkeerstelling analyseren

De telgegevens worden door onze onderzoekers verzameld en onderworpen aan verkeerskundige analyse: wat betekent de teldata nu werkelijk? Ook bestaande data uit andere bronnen, of eerdere verkeerstellingen kunnen we voor u controleren, verifiëren en analyseren. Wanneer relevant kunnen onze verkeersregelkundigen ook gegevens uit verkeersregelinstallaties (VRI’s) interpreteren en analyseren.

Rapportage en advies

De informatie uit de verkeerstelling presenteren wij in heldere rapporten met tabellen, grafieken en infographics. Ook gebruiken we Geografische Informatie Systemen (GIS). Indien gewenst kunnen wij u advies geven over eventuele vervolgstappen.

HQ
Oranjesingel 2
4811 CM Breda
Contact
Email:info@dtvconsultants.nl

Telefoonnummer: +31 (0)76 – 513 66 00

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?