+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Bureau de Groot Volker

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau De Groot Volker

Bureau de Groot Volker is een veelzijdig verkeersonderzoek en -adviesbureau met enthousiaste adviseurs. Wij gaan praktisch en innovatief te werk en kijken letterlijk wat er buiten gebeurt. Overheden, bedrijven en burgers kunnen bij ons terecht voor snel en betrouwbaar verkeersonderzoek en -advies. Onze nieuwste ontwikkeling is de ANPR 3.0 scanauto. Hiermee brengen wij razendsnel en gedetailleerd alle parkeersituaties in kaart.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Voor het bepalen van de verkeersintensiteit, verkeerssamenstelling en intensiteit per rijrichting op een kruispunt, doorsnede of rotonde is een verkeerstelling een passende methode. Deze methode is onder meer te gebruiken voor de classificatie van wegen, het dimensioneren en kiezen van een verkeersontwerp.

U kunt bij Bureau de Groot Volker terecht voor de volgende typen verkeerstellingen:

  • Camera
  • Mechanische
  • Visuele

Camera

Een telling met camerasysteem is een modern middel om verkeersstromen in beeld te brengen. Door middel van hightech verkeerstel-software kunnen we op een nauwkeurige manier nu ook voetgangers- en fietsbewegingen onderzoeken, naast de motorvoertuigen.

Mechanische

Het meten van verkeer met telslangen is een van de meest effectieve manieren om inzicht in het verkeer te krijgen. Door het uitvoeren van een mechanische verkeerstelling kan onderscheid worden gemaakt in de hoeveelheid verkeer, de samenstelling van het verkeer en de snelheid van het verkeer per rijrichting.

Visuele

Op het moment dat mechanische of camera verkeerstellingen niet de juiste nauwkeurigheid opleveren, maakt Bureau de Groot Volker gebruik van visuele tellingen. Bij een visuele telling worden onze vaste pool veldwerkers ingeschakeld om al het verkeer te registeren.

HQ
Spoorstraat 11
6953 BW Dieren
Contact
Email:info@verkeersonderzoek.nl

Telefoonnummer:  0313 – 496 816

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?